nyt skifer tagDet er svært at vælge taget materiale til brug for dit hjem. Der er mange faktorer, hver med sin egen liste over fordele og ulemper, der skal tages i betragtning. Denne artikel fortæller om de forskellige materialer og dets fordele og ulemper.
Sammensætning tagdækning er overkommelig og dermed populære. Normalt er det lavet af asfalt eller glasfiber. Det er nemt at installere. Det beskytter godt mod brand også. Den eneste ulempe ved denne form for overdækning er, at helvedesild let kan blive blæst væk af en stærk vind og er underlagt skader, hvis det er for varmt.

Eg og bøgetræ er det vigtigste materiale trætage, som vi dog ikke benytter så meget her i Danmark, med i USA og mange andre steder, er dette stadig en populær trætype. Dit hjem bliver mere karakter på grund af dens naturlige følelse. Udgifterne til træ ryster vil variere afhængigt af kvaliteten af ​​shakes og den træsort, du ønsker at bruge. Det er noget af en udfordring at installere, og det er dyrere. Træ ryste tagdækning kræver også en masse vedligeholdelse. Hussvamp, mug og termitter er nogle af de fælles problemer.
Skifer er et robust Tagmateriale der holder længe men er ofte lidt dyrere en f.eks. tegl tag. Skifer tag er dog stadig en meget populær tag type.

Det klassiske tegltag, er et populært valg i de fleste lande og til mange tagtyper. Det er langtidsholdbare. Tegl er dog ikke det nemmeste tag at lægge, da søm ikke kan anvendes. Vægten er også et problem der skal overvejes, når du installerer tegl eller skifer tag, du kan få brug for at styrke støtter på dit tag til at bære byrden af ​​fliser. Vedligeholdelse er temmelig let selv. En af de store ulemper ved brug af flise er, at det kan koste mere end de andre muligheder.

Der er mange ting på spil, når det kommer til dit hjem’s tag. Tal med din entreprenør til den bedste løsning, da der jo er et tag en grundlæggende behov for mennesket når det kommer til at lægge et nyt tag eller ordne det gamle på din bolig.