Gamle skifer tag bruges til brænde

Ofte når man renovere et tag eller lægger et nyt kommer der en masse spild. I mange tilfælde betaler folk ofte en mindre formue for at få det kørt væk. Her kommer så et hurtigt ligge tip. Hvis det drejer sig om almindelige lægter og træ der ikke er trykimprægneret eller malet er det faktisk noget rigtig godt træ til brænde. Det har ofte haft 20-40 år til at ligge og tørre i hvilket gør at træet har en meget høj brænde værdi. Dette gælder både for skifter tag og tegl tag, ja faktisk for langt de fleste tag typer.
Det man går er at samle alle tagsten i en bunke, ja disse bunker vil folk ofte også gerne komme og afhente gratis da man måske står lige og mangler en 10-20 tagsten, nogle har ligefrem gjort det til en forretning at hente disse gamle tagsten, friske dem lidt op og så sælge dem med et pænt overskud frem for blot at skrotte dem.
Dette er noget som mange er klar over og har gjort i mange år, og en stor del af danskerne vælger at smide en annonce i den blå avis, gul og gratis eller en af de mange lokale aviser om gratis afhentning af tagsten (hvad enten vi snakker tegl, skiffer, stål eller beton).

Men hvad stadig mange ikke tænker over at det samme faktisk er gældende for træ. I stedet for at købe det i dyre byggecentre eller lidt billigere online butikker som kvalibraende.dk der er en af Danmarks førende online butikker inden for brænde, træpiller og briketter. Du skal blot samle alle dine træ rester fra nedrivningen i en bunke og så smide en annonce i en af overstående aviser om gratis afhentning af brænde eller brænde tilbud og du vil med stor sandsynlighed modtage et par henvendelse i løbet af de næste par dage.
På den måde spare du både at køre op genbrugspladsen med dine tagsten, men nu også med dit træ.
Har du derimod en masse metal resten til overs når du har sluppet af med dit træ og dine tagsten, samler du også disse og køre til den lokale skrothandler hvor du faktisk får penge for dit metal alt efter type, mængde og renhed


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *