Find den rette tømrer til jobbet

tømrer til nyt tag

Når man skal have lagt et nyt tag på sit hjem, eller blot renoveret det gamle tag, så er det altid en god ide at få udført arbejdet af den helt rigtige. Er man selv en dygtig gør det selv person, kan man ofte ligge de fleste tagtyper selv og spare penge. Det kræver dog også man de rigtige ting, som stillads og hvad der ellers er behov for, at udstyr til lige netop den type tag man skal have lagt. For mange er dette ofte en lidt for stor opgave, og derfor er der mange som vælger at hyre en professionel tømrer, handyman eller tagdækker til jobbet. Mange vælger derfor tit den lokale tømrer. Bor man f.eks. i Mesinge, er det jo oplagt at man vælger en tømrer fra Mesinge, bor man i København eller en anden af de helt store byer, ja så er det jo nærmest umuligt at vælge imellem de mange muligheder der er. Men hvordan finder man så den helt rigtige tømrer til jobbet?

Valg af tømrer til nyt tag

Kender man andre som lige har fået lagt et nyt tag, så kunne det jo være oplagt at spørge dem, om hvilke erfaringer de havde med den tømrer de har brugt. Dog er det altid en god ide at indhente 3 tilbud på et sådant job. Prisen kan nemlig godt svinge en hel del alt efter hvem man vælger. Når man så har modtaget de 3 tilbud, så er det med at studere tilbudene omhyggeligt. Tjek altid om ting som stillads leje, oprydning osv. er med i tilbudet eller om det kommer som en ekstra omkostning. Nogle firmaer undlader at tage disse ting med i tilbudet, netop for at det skal fremstå lidt billigere, og dermed øge deres chance for at få jobbet. En af mine bekendte, som har en online butik der sælger kostumer, kaldet karnevalsshoppen, fik for nogen tid siden lagt nyt tag. Da regningen så kom, var prisen pludselig 40.000 over hvad de først havde fået oplyst. Der var en masse ekstra omkostninger, netop ting som leje af stillads, opstilling og nedtagning af stillads, oprydning osv. Så tjek altid at alle disse ting er med i tilbudet. En god ting kan også være at slå det firma man overvejer op på sider som trustpilot, hvor private skriver deres mening om firmaet. Har man ikke lige deres hjemmeside, finder man ofte den på sider som degulesider.dk. Selvom man prøver hårdt, vil det nærmest aldrig være muligt at gøre alle tilfredse, så der vil næsten altid være en enkelt eller 2 dårlige anmeldelser imellem. Men man kan dog hurtigt få et overblik over om, det er et godt firma eller et som de fleste kunder hader. Af samme grund, vil det også være en gode ide, efter man har fået jobbet udført, lige at skrive en anmeldelse på trustpilot om hvad man syntes om firmaet der udførte det. Er man godt tilfreds, så skriver man en positiv anmeldelse, er man utilfreds, prøver man lige at løse problemet sammen med firmaet, og hvis det så ikke lykkes, kan man skrive sin ærlige mening på siden, og dermed være med til at forhindre at andre også får en dårlig oplevelse.
Det er forskel på om du skal have lagt et tegltag, et skifer tag, eller en helt anden tagtype, hvem du skal vælge, nogle firmaer har specialiseret sig i forskellige tagtyper og derfor bør man, så vidt muligt, vælge en med specialle i lige netop den type af tag, som du gerne vil have.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *